Få et lækkert supplement til dine billeder i din indretning

Vi er super glade for, at så mange har valgt at støtte vores projekt med naturlig børnefotografering. Det har været et par gode år med Små Minder, og hvert forår, sommer og efterår, har vi haft en masse gode oplevelser med børn i hele landet, i mange forskellige typer daginstitutioner.

Vi ved at mange af vores kunder hænger billederne op på væggen derhjemme, og nogle enkelte bestiller sågar digitale filer, for at kunne printe billederne i storformat og som plakater. Dét er en god idé! Nu har vi indgået et samarbejde med WallStore plakater, hvor du som kunde hos Små Minder, har mulighed for at få en rabat og dermed nogle billige plakater som supplement til din boligindretning.

Når du handler i shoppen, skal du bruge koden “25støtter” og få 25% rabat på alle, ikke i forvejen nedsatte, varer. Koden skal indtastes i kurven, og rabatten fratrækkes med det samme. Du kan bruge rabatten indtil 1. juni 2020.

Udover at have nogle ret elegante grafiske plakater, sælges også superflotte fotos af nordiske motiver, citatplakater og byplakater – Og der er gratis fragt, så du ikke skal tænke på omkostninger i dén forbindelse.

Hvis du allerede nu har portrætter og fotos af dine børn eller familie, vil et par minimalistiske plakater eller grafisk kunst, måske sætte prikken over i’et i din indretning derhjemme.

Hvis du derimod mangler liv og farver, er de botaniske eller flotte fotos lige i øjet.

WallStore plakater