Dygtige fotograf til naturlige billeder i daginstitutioner på Fyn

Vi har samlet et stærkt hold af kreative og dygtige børnefotografer på Fyn. Vi fotograferer situationsbilleder/naturlige portrætter af børn i daginstitutioner på det meste af Fyn.

Børnene placeres ikke foran en ensfarvet baggrund i et mobilt studie, men får lov at lege og være sig selv. Vores fotografer er uddannet til, at få kontakt med børnene på en naturlig måde, så de mødes på deres præmisser. På den måde, får vi langt bedre mulighed for, at fange deres personlighed og det gode, nærværende portræt.

Vores måde at gøre det på, giver samtidig pædagogerne og daginstitutionens øvrige personale handlefrihed til at gøre det, der betyder allermest. At være der for børnene. De behøver ikke overvære fotograferingen, da det hele alligevel foregår naturligt i løbet af dagen, og mens børnene leger.

Har i til på Fyn, og ønsker billige, professionelle billeder fra institutionen, så er børnehavefotografering med Små Minder det helt rigtige valg.

Børnehavefoto

Fotografering af naturlige portrætter i Assens
Børnehavefotograf i Bogense
Vuggestue- og børnehavefotografering i Faaborg
Fotograf til daginstitutioner i Kerteminde
Naturlige portrætter i institution i Middelfart
Nyborg
Odense
Svendborg
Ringe

Skriv en mail via formularen her på siden, eller ring på 81 71 25 00, så tager vi en dialog om fotografering i jeres institution på Fyn.

I tvivl om noget?

Skriv til os, hvis du har tvivlsspørgsmål eller ønsker at vide mere.