FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi får af og til spørgsmål ift. fotografering i institutioner. Her er nogle af de meste stillede.

Har du et spørgsmål, som ikke bliver besvaret her, så send endelig en besked eller ring på tlf. 81 71 25 00, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fotograferingen er absolut gratis og uden omkostninger for både institution og forældre. Besøget finansieres gennem de billeder, som forældrene eventuelt køber. Der er ingen købetvang, og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Ja, vi tager altid et gruppebillede af hver enkelt stue. Gruppebilleder kan købes til samme priser som de øvrige billeder.

Billederne ligger som udgangspunkt tilgængeligt indtil årets afslutning. Dvs. 31. december det år, børnene er fotograferet. Alle billeder slettes uigenkaldeligt her, og kan ikke genskabes.

Det kan ske. Send en mail med information om dit barns institution og hvornår fotografen var på besøg. Så sender vi loginoplysningerne til dig indenfor 1 hverdag, såfremt galleriet stadig er tilgængeligt.

Billederne leveres som udgangspunkt samlet til institutionen indenfor ca. 12-14 dage fra I har modtaget login-oplysninger til billederne.
Læs eventuelt vores handelsbetingelser.

Vi garantere ikke et vist antal billeder, men bestræber os på altid, at lave minimum to forskellige, gode billeder af hvert barn. Ofte en del flere, men sjældent færre.

Nogle børn er mindre begejstrede for at blive fotograferet end andre, og nogle kan have en dårlig dag. Det betyder typisk, at der vil være færre billeder end sædvanligt.

Vi er altid opmærksomme på det enkelte barn, og tager selvfølgelig hensyn, hvis barnet reagerer negativt på vores tilstedeværelse. Vi vil gerne have det gode billede, men ikke for enhver pris. Det skal gerne være en sjov oplevelse for barnet.

Det afhænger af institutionens størrelse og tidspunktet for fotografering. Der kan gå fra 2 – 14 hverdage. Når vi er færdige med billederne lægges de op i et lukket galleri, og forældrene får login oplysninger på SMS.

Pga. måden vi fotograferer børnene på, kan vi i praksis ikke holde dem adskilt og sende individuelle logins ud.
Når billederne er færdige, bliver alle billederne fra daginstitutionen derfor lagt op i samme galleri. Galleriet er selvfølgelig kodebeskyttet og vi sorterer billederne, så alle billeder af samme barn ligger samlet.

Ja, vi laver professionelle, manuelle konverteringer til sort/hvid ved bestillinger over kr. 290,-
Bare skriv en kommentar til ordren, når du bestiller, så sørger vi for at du får billederne i den ønskede farvekonvertering.

Ja, som noget ret unikt tilbyder vi også download af digitale filer, så du har mulighed for selv at printe eller bruge på internet, social media o.l.
Endda til en rigtig god pris. Bare kr. 159,- pr/fil. Filerne er op til hele 4096 pixels på den lange led og i 300 DPI, sRGB.

Den maksimale størrelse, du kan bestille i galleriet hos Små Minder er A2. Til gengæld kan du købe billedfilen til download, og selv sørge for fremkaldelse. Disse filer indeholder typisk nok data til meget store print.

Vi modtager også specielle bestillinger på mail eller telefon, såfremt I ønsker et andet produkt, end de der kan købes i galleriet.

Vi tilbyder ikke hjælp til egen-fremkaldelse, og kan ikke stilles til ansvar for kvaliteten af print, der bestilles uden om Små Minder. Du kan læse lidt herunder, for at få mere viden om, hvordan du bærer dig ad med at fremkalde selv.

SKRIV TIL OS – VI ELSKER POST