Handelsbetingelser

Information

Små Minder (v. Lau Fotografi)
CVR 33214960,
8361 Hasselager

Mail: kontakt@småminder.dk
Telefon: +45 81 71 25 00

Levering

Varer kan ikke afhentes på vores adresse.

Vi leverer som udgangspunkt billederne samlet til institutionen med 14-dages intervaller. Vi benytter os af DAO, privat omdeling eller GLS.

Bestillinger kan i visse tilfælde blive leveret til en pakkeshop nær kundens adresse.
Afhentes pakken ikke rettidigt i pakkeshoppen, og returneres til os, opkræves et gebyr på kr. 50,- for genforsendelse.

Digitale filer kan downloades straks efter bestilling. Der sendes en mail med informationer om, hvordan filerne downloades. Filerne leveres i op til 4096 pixels på den lange led og i 300 DPI, sRGB.
Linket til download udløber efter 7 dage. Når du ikke at downloade dine filer, kan du få et nyt link tilsendt, ved at henvende dig på kontakt@småminder.dk eller på telefon 8171 2500.

Fortrydelsesret op print/fremkaldelse

Print/fremkaldelse fremstilles efter kundens ønske og specifikation, hvorfor kundens fortrydelsesret bortfalder på disse produkter, efter produktionen er sat i gang.

Fortrydelsesret på digitale filer

Digitale filer/billeder sendes elektronisk straks efter betaling, og er derfor ikke omfattet af fortrydelsesret.

Reklamation

Der kan, i op til 2 år efter ordren er afgivet, reklameres for mangelfulde eller skadede varer. Reklamationen er ikke berettiget såfremt skaden er sket som følge af fejlagtig håndtering eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen skal ske inden for “rimelig tid”. Dvs. at du skal kontakte Små Minder v. Lau Fotografi hurtigst muligt efter skaden eller manglen er konstateret. Varen skal sendes til Små Minder, Kildeagervej 268, 8361 Hasselager i egnet emballage med information om, hvorfor der reklameres.

Der kan ikke reklameres over billeder, hvor kunden har bestilt fremkaldelse af digitale filer andre steder end hos Små Minder. Små Minder kan ikke stilles til ansvar for resultatet af fremkaldelse fra andre udbydere.

Betaling

Der kan betales med betalingskort:
VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, American Express. 

Vær opmærksom på, at betalingen hæves straks

Da ordrer hos Små Minder kan indeholde digitale produkter (Downloads), der kan tages i brug med det samme, hæves pengene på kortet straks efter at ordren er afgivet. Det er standard i vores system, og sker også selvom ordren ikke indeholder digitale produkter.

Priser

Alle priser er i danske kroner inkl. moms (25%).

Aflysning af aftale

Vi forbeholder os ret til at aflyse enhver aftale uden varsel – Eksempelvis i forbindelse med sygdom eller dårligt vejr. Vi bestræber os naturligvis på at finde en ny dato for fotografering.

Persondatapolitik

Når du bestiller et produkt hos Små Minder, afgiver du oplysninger som navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Oplysninger om dig gemmes i op til 5 år som foreskrevet i regnskabsloven, og du kan til enhver tid få indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig. Om ønsket sletter vi din personlige historik hos os. Du kan kontakte os på mail eller telefon her.

Du giver ved bestilling Små Minder ret til at videregive oplysninger til tredjepart, der er nødvendige for ordrens gennemførsel. F.eks GLS i forbindelse med forsendelse af dine varer. Vi videresælger aldrig dine oplysninger og opbevarer dem i øvrigt fortroligt.

Små Minder har ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Betaling med betalingskort foregår gennem en krypteret betalingsløsning, Stripe, der varetager alle Små Minders dankorttransaktioner. Der er underskrevet databehandleraftale.