‘Små Minder’ er mere end klassisk institutionsfoto

Hos ‘Små Minder’ har vi forståelse for travlheden i danske daginstitutioner. Derfor har vi forfinet vores arbejdsflow, så institutionen ikke skal afsætte tid  til fotograferingen. Vi blender ind i dagligdagen, og fotograferer børnene på legepladsen.

Det betyder samtidig at vi møder nogle børn, der ikke er på barrikaderne, men derimod er imødekommende og gerne vil “lege med” – Og det synes vi, at vores billeder vidner ret godt om. Glimt i øjet og store smil fra børn, som faktisk synes at det er rigtig sjovt, at vi er der.

Alt sammen noget der hjælper os i mål med unikke og humørfyldte billeder, hvori I som forældre kan mindes barnets glæde, leg og fascination fra de første år – jordnært og ægte. Små minder.

Vi dækker det meste af Jylland og Fyn. Og det er selvfølgelig gratis at få en fotograf ud.

Vi kerer os om dig

Vi tror på, at fotografering i børnehaver og vuggestuer skal være sjovt for både børn og voksne.

Derfor prioriterer vi vores serviceniveau højt, og sikrer en god kvalitet på billeder og print efterfølgende. Vi vil gerne huskes som en positiv oplevelse, og sætter derfor en dyd i, at levere et produkt, vi kan være stolte af. Vi vil nemlig også gerne fotografere jeres børn året efter.

Ingen kompromis med kvaliteten

Vi mener, at billederne fortjener det bedste. Derfor bliver alle vores print fremstillet in-house på gode papirtyper og på professionelle fotoprintere hvorefter de håndskæres i korrekt mål.

Kvaliteten er udsøgt, og det er til en særdeles fair pris.

Miljøvenlig fotograf

Små Minder er en del af Lau Fotografi – Erhvervsfotograf, der i en årrække har fotograferet institutioner og lavet reklamebilleder og billeder til corporate branding til erhverv.
Der er tilknyttet fotografer fra flere landsdele, så vi kan dække et større areal, og vi koncentrerer os som udgangspunkt om vuggestuer og børnehaver.

Derved kan vi opretholde den gode service og kvalitet – og tilbyde den til flere børnehaver og vuggestuer landet over.

I øjeblikket tilbyder vi gratis fotografering i det meste af Jylland og Fyn.

Lad os snakkes ved. Kontakt os her…