Børnehavefotograf i Brande – Situationsportrætter fra legepladsen

Vi dækker hele Midtjylland med vores gratis fotografering i børnehaver og vuggestuer. Hermed er daginstitutioner i Brande også inkluderet.

Vores koncept gør op med det traditionelle, opstillede børneportræt, og tager kameraerne med ud på legepladsen, hvor børnene får lov at være sig selv 100%. Vi oplever, at det giver billeder som i højere grad afspejler børnenes virkelige personlighed. Vi får glimt i øjnene, grin og børnene elsker at vise hvad de kan.

Med andre fotograferer vi naturlige “situationsportrætter”. Det betyder samtidig at institutionens personale ikke behøver sidde og overvære timelange (og ofte stressende) fotosessions i et mobilt studie. Pædagogerne kan i stedet bruge tiden fornuftigt.

Vores besøg i Brande er gratis, og efterfølgende kan forældre købe billeder (både gruppebilleder og en serie portrætter) af sine børn. Som noget ret unikt tilbyder vi også digitale filer i høj opløsning uden vandmærke. Det giver vores kunder handlefrihed til selv at fremkalde billederne i den størrelse og udformning, de ønsker. Se vores faste lave priser her.

Har du børn i vuggestue eller børnehave i Brande, eller er du ansat i en daginstitution i det område, så ring til os eller skriv en mail, så vi kan aftale nærmere om et besøg.

Vi ses i Brande! 🙂

Portræt af barn

Vi kommer selvfølgelig også til byer omkring Brande.