Fotograf til daginstitutioner og børnehaver i Horsens

Små Minder fotograferer børnehaver og daginstitutioner i det meste af Jylland og på Fyn. Har du brug for en fotograf til en institution i Horsens, så dækker vores lokale fotograf dét område samt omkringliggende byer. Vi fotograferer børn i naturlige situationer og forsøger altid at fange de sjove, magiske øjeblikke, så I som forældre kan mindes jeres barns unikke udstråling fra de tidlige år.

Vores fotografer er uddannet til at arbejde med børnene, så fotograferingen bliver på barnets betingelser og ikke fotografens. Det resulterer typisk i langt mere glade børne, der tør at være sig selv. Vi tror på, at vi langt bedre kan indkapsle barnets glæde og leg i naturlige billeder.

efterår billede af barn

Når vi fotograferer børnehaver eller vuggestuer, foregår det typisk i det fri, ude på legepladsen. Det betyder samtidig også, at personalet ikke behøver afsætte pædagoger til at overvære lange fotosessions i et lokale, hvor børnene ikke altid trives. Pædagoger og medhjælpere kan bruge tiden på det, der betyder noget, og det gør både børn og personale glade.

Er du interesseret i, at vi kigger forbi en daginstitution i Horsens eller omegn, skal du være velkommen til at kontakte os og lave en aftale.

Vi kommer også gerne til Skanderborg og Hedensted for at fotografere. Vi dækker næsten hele Jylland med vores fotografer.

I tvivl om noget?

Skriv til os, hvis du har tvivlsspørgsmål eller ønsker at vide mere.