Gratis institutionsfotografering i Randers og omegn

Med base syd for Aarhus, fotograferer vi også børn i børnehaver, vuggestuer og integrerede daginstitutioner i Randers-området. Vi fotograferer portrætbilleder og/eller gruppebilleder alt afhængig af jeres behov.

Vi har allerede flere daginstitutioner i Randers, og vil meget gerne fotograferer flere glade randrusianer. Vores koncept bygger på, at børnene skal have det sjovt, mens de fotograferes. Derfor foregår det typisk på legepladsen, hvor der er plads til at være sig selv. Langt de fleste børn nyder den måde at blive fotograferet på, og vores fotografer leger, pjatter og griner med børnene, så glæde og leg meget nemmere bliver indfanget og foreviget. Det er dét, vi kalder “Små Minder”.

Vi er stolte af vores produkt og leverer kun håndlavede print i professionel kvalitet. Der er INGEN gebyrer, hverken bestillings- eller fragtgebyrer, ingen bestillingssedler og forældrene får lov at se billederne før de køber.

Børnehavebarn fotograferet af Små Minder

Vi fotograferer også daginstitutioner i byerne omkring Randers. Ring eller skriv en besked, så finder vi en dato hvor vi kan besøge jer, og lave Små Minder.

I tvivl om noget?

Skriv til os, hvis du har tvivlsspørgsmål eller ønsker at vide mere.