Fotograf i Vojens til børnehaver og daginstitutioner

Vojens er inkluderet i vores gratis dækningsområde. Det betyder, at I som daginstition kan få gratis besøg af Små Minder, og få lavet professionelle portrætter af børnene.

Vi tager typisk billeder af børnehavebørn og vuggestuer mens børnene leger. Det giver rolige børn, gode billeder og masser af smil. For personalet er denne måde også foretrukken, da de ikke skal afsætte en pædagog til at observere fotograferingen. Det hele foregår mens børnene leger.

Fotografering i daginstitutioner er uden sammenligning den billigste måde at få gode, professionelle billeder af sit barn. Vores service er 100% gratis i Vojens, og forældrene betaler kun, hvis de ønsker billeder efterfølgende. Der er ingen købetvang, og man ser billederne før en eventuel bestilling. For bare kr. 64,- kan forældrene få et gruppefoto eller professionelt fotograf-billede af sit barn!

Er du interesseret i at høre mere om fotografering i børnehaver eller vuggestue i Vojens, så giv os et kald eller skriv en mail.

Vi mener selv, at vi har det helt rigtige koncept, “naturlige portrætter”. Tag et kig på siden, og bliv overbevist.

Pige på gynge

Vores fotografer dækker også byer omkring Vojens. Herunder Toftlund, Vejen og Haderslev – Og selvfølgelig også alle omkringliggende småbyer.

I tvivl om noget?

Skriv til os, hvis du har tvivlsspørgsmål eller ønsker at vide mere.