Børnehave- og vuggestuefotograf Smilets By, Aarhus

Vi har base i Aarhus området, og fotograferer selvsagt også børn her. “Smilets By” passer perfekt til byen, og vi fanger de naturlige smil der opstår mens børnene leger i børnehaven og/eller vuggestuen.

Der er mange daginstitutioner i Aarhus, og vi har fotograferet i en håndfuld af dem allerede. Selvfølgelig vil vi gerne have flere, så tøv endelig ikke med at skrive til os, for at lave en aftale i en Aarhusiansk børnehave. Vi taler også gerne med personalet, hvis du ikke ved hvordan fotograf-aftalen laves.

Børnehavebarn fotograferet af Små Minder

Vores koncept sikrer en effektiv måde at fotograferer daginstitutioner på. Børnene elsker at det er på deres præmisser, og børnehavens personale er glade for at have hænderne fri, frem for at skulle observere lange fotosessions på hvid baggrund, som det klassiske institutionsfotografering.

Vi fotograferer også børn udenfor Aarhus. Hele Østjylland (Herunder Randers, Horsens og Skanderborg) er også dækket ind af vores gode fotografer.

Kontakt os nu eller snak med institutionen med henblik på at lave en aftale om fotografering i en daginstitution i Aarhus. Det ville glæde os!

I tvivl om noget?

Skriv til os, hvis du har tvivlsspørgsmål eller ønsker at vide mere.