Fotograf til daginstitutioner i Fredericia

Små Minder dækker næsten hele Jylland med gratis fotografering i daginstitutioner. Har I en daginstitution i Fredericia området, kommer vi også gerne og besøger jer. Book os her, ring og hør mere eller skriv en mail. Så finder vi en dato, hvor vi kan lave lækre situationsportrætter hos jer.

Vi optager ikke personalets ressourcer, med møder i stedet børnene på legepladsen og på deres vilkår. Det ender ud i billeder, der i højere grad emmer af glæde og naturlighed. Der er ingen købetvang, irriterende bestillingssedler og/eller lang ventetid.

Selv om Små Minder har fået enorm opbakning siden starten i 2018 pga. vores tilgang til konceptet, er vi ikke en stor maskine, der skal tjene penge på middelmådige produkter. Vi prioriterer vores produkt og serviceniveau højt, og vi svarer på de mails der bliver sendt – effektivt og med godt humør.

efterår billede af barn

Fredericia er en del af vores dækingsområde, og det betyder at vi kommer gratis ud og tager billeder i jeres børnehave.

Vi kører også til Vejle, Kolding og Middelfart for at fotografere daginstitutioner. Ring eller skriv, og hør nærmere om mulighederne for fotografering hos jer.

I tvivl om noget?

Skriv til os, hvis du har tvivlsspørgsmål eller ønsker at vide mere.