Børnehavefotograf i Kolding – Situationsportrætter og gruppebilleder

Vi dækker det meste af Jylland, og Kolding er naturligvis også inkluderet, så jeres daginstitution kan få lavet gruppebilleder og/eller portrætter.

Vi dyrker et uformelt koncept, der kommer både børn, forældre og daginstitution til gode. Der skal ikke afsættes ekstra ressourcer til fotograferingen, da vores fotografer alligevel arbejder mens børnene leger på legepladsen eller lignende, og derudover ser forældrene billederne, før de køber og der er ingen købetvang.

Børnene er imødekommende overfor denne måde at blive fotograferet på, da de mødes på neutral grund og på deres præmisser. Det giver glimt i øjet og gladere børn, mener vi.

Ønsker I en gratis fotograf til jeres børnehave eller vuggestue, kan vi bookes til Kolding her på siden eller kontaktes via formularen til højre.

efterår billede af barn

Hvis du ikke kender proceduren angående fotografering i jeres daginstitution, tager vi gerne en snak med institutionen. Bare giv os et praj.

Vi dækker også byer i Kolding og omegn – Herunder Fredericia og Christiansfeld. Skriv en mail eller ring til os og hør om mulighederne.

I tvivl om noget?

Skriv til os, hvis du har tvivlsspørgsmål eller ønsker at vide mere.