Gruppebilleder og portrætter i institutioner i Silkeborg

Har du børn i, eller er du leder i en daginstitution i Silkeborg eller omegn, kan vi bookes ganske omkostningsfrit til fotografering af portrætter og/eller gruppebilleder.

Vi tager naturlige billeder af børnene, og møder dem på legepladsen. Det giver langt bedre mulighed for at få det bedste frem i børnene, og samtidig nyder personalet altid vores besøg, fordi børnene i høj grad leger med vores nærværende og legesyge fotografer.

Silkeborg er inkluderet i vores gratis dækningsområde, og I kan altså få fotografen ud. Efter fotograferingen bliver de bedste billeder efterbehandlet og lagt op i et lukket galleri, hvorfra de kan bestilles af forældrene. Der er ingen bestillingssedler eller købetvang. Vi tror på at den gode service starter, der hvor vi giver forældrene handlefrihed. De ser resultatet af fotograferingen før de beslutter sig for, om de ønsker at købe. Der er altså ingen katten i sækken.

Book os til børnehaver og vuggestuer i Silkeborg her på siden. Har I flere dagplejer (eventuelt en legegruppe), kommer vi også gerne og fotografere dem.

Send en mail eller ring på telefon 81 71 25 00.

efterår billede af barn

Læs mere om vores måde at fotografere på her på siden, og se eksemplerne.

Vi har også fotografer i områderne omkring Aarhus, Horsens og Viborg.

I tvivl om noget?

Skriv til os, hvis du har tvivlsspørgsmål eller ønsker at vide mere.